I centrala Lassi ligger Mediterranee som är ett av Lassis populäraste hotell. På hotellet finns en restaurang samt en stor pool omgiven av träd och buskar för minimal insyn. Hotellet har även en egen strand med en tillhörande restaurang som serverar lättare mat.

Hotellet är byggt 1972 och har 227 rum. Men trots att det renoverats kontinuerligt så känns det lite slitet och nedgånget. Rummen är fräscha och rena, väljer man till balkong så har man även en fantastisk utsikt över havet. Även frukosten är ett tillval och av god kvalité med ett stort utbud av olika maträtter. Allt från rostat bröd och filmjölk till ägg och bacon. Det negativa är att hotellets alla gäster ska äta samtidigt och i den stora restaurangen som frukosten serveras i blir ljudnivån ganska hög och det blir lite ”skolmatsalskänsla”. Men som tur är finns en lummig terrass där man kan sitta och dricka sitt kaffe innan dagen äventyr.

Hotellet har även en tennisbana, sällskapsrum med tv samt gratis wifi i allmänna utrymmen. Något att tänka på är att hotellet tar en avgift för att hyra solstolarna på stranden.