Långa vita stränder kombinerat med turkost vatten och svajande palmer. Lägg dessutom till fri bar, gratis aktiviteter och att all mat är betald så hittar du något av en drömsemester. Trots det är det många som ställer sig frågan huruvida man ska boka All Inclusive eller inte.

Det första man bör tänka på är vilken typ av resa man vill göra när man besöker Aruba. Åker man dit för att uppleva öns matkultur och strosa runt i Oranjestad för att leta efter spännande lokala restauranger och nya upplevlerser? Då är förmodligen inte All Inclusive något för dig.

Vill man däremot kombinera vackra stränderna, turkost ljummet vattnet med en vistelse på ett hotell med hög standard där allting är betalt då är All inclusive något för dig.

Anledningen till att många väljer All inclusive är för att varva ner och koppla av från stressen i Sverige och då faller det sig naturligt att en stor del av semestern spenderas vid hotellet och den tillhörande stranden med några enstaka utflykter till någon av öns olika utflykter och sevärdheter. Slipper man dessutom kämpa med att hålla sin resebudget, leta efter nya spännande restauranger och läsa på om trevliga utflykter, utan får allting serverat så är avkopplingen maximal.

Ett av de vanligaste problemen när man bokar All inclusive är att om hotellet man väljer inte håller en tillräckligt hög standard så blir hela semestern påverkad. Därför är det väldigt viktigt att ta sin tid och välja ett hotell som fått bra recensioner av sina tidigare besökare. För att göra det lättare för dig som letar efter hotell på Aruba så har vi tagit fram fyra hotell som fått 4.5 eller högre av sina gäster.

Amsterdam Manor, Divi Aruba All Inclusive, Tamarijn Aruba All Inclusive och Divi Links All Inclusive Villas. Dessa hotell håller en hög klass och kan bokas antingen som en kombinationsresa med flyg och hotell i ett på Ving.se eller så kan man boka hotell och flyg på egen hand via t.ex. Hotels.com.