Boendet är en stor del av semestern och det gäller att både hitta ett hotell med en bra standard samtidigt som det ligger I närheten av de sevärdheter och restauranger man vill besöka under sin vistelse I Krakow. För att underlätta för våra besökare har vi gjort en lista på 5 populära hotell i Krakow baserat på besökares recensioner från Hotels.com och Tripadvisor.se.

Topolowa Residence star-3-5

Topolowa Residence ligger i de centrala delarna av Krakow inte långt ifrån tågstationen. Med gångavstånd till stortorget är hotellet ett av de populäraste i staden.
Rummen är stora och rymliga med en modern design. Med en queensize-säng, en bäddsoffa och hopfällbar säng som tillval kan man max boka 4 personer per rum. Hotellet har en bar, samt gratis wi-fi och även tillgång till parkering mot en avgift. I priset ingår även frukost.

boka-hotell-mini

Från 637 SEK

Hotel Columbus star-3

Hotel Columbus ligger I Kazimierz-området i Krakow och erbjuder bra service och en hög standard på hotellet för att vara ett trestjärnigt hotell. Rummen rymmer en dubbelsäng eller två enkelsängar så man kan max boka två personer per rum. I priset ingår även frukost.

Hotellet ligger nära restauranger och sevärdheter i stadsdelen Kazimierz som är en av de trendigaste platserna i Krakow. Här hittar man sevärdheter som den gamla synagogan och Galiciens judiska museet. Vill man ta sig till stortorget finns en spårvagnshållplats i närheten av hotellet.

boka-hotell-mini

Från 402 SEK

Wielopole Hotel star-3

Wielopole Hotel ligger i centrala Krakow inte långt ifrån gamla stan. Med gångavstånd till de populäraste sevärdheterna i staden passar hotellet perfekt som utgångspunkt under vistelsen i Krakow. Hotellet har en restaurang och bar samt att frukost och wi-fi ingår i priset. Hotellet har ett par olika rum-typer som passar de flesta resenärerna. Från Standard enkelrum för resenären som reser ensam till standard trippelrum för sällskapet på tre personer.

boka-hotell-mini

Från 554 SEK

Home Hotel star-3-5

Strategiskt belägen mellan gamla stan och Kazimierz passar även Home Hotel perfekt som utgångspunkt för den som vill ha nära till allt under sin semester i Krakow. Hotellets rum håller en hög standard och är inredda i en modern stil. Receptionen är bemannad under hela dygnet och det finns även en träningsanläggning på hotellet. Home Hotel erbjuder gratis wi-fi men frukost är något som kostar extra. Men tack vare det centrala läget brukar det inte vara något problem att hitta ett trevligt frukostställe.

boka-hotell-mini

Från 588 SEK

Yarden Apart Hotel star-3-5

Yarden Apart Hotel ligger i de ytter delarna av centrala Krakow men fortfarande inom gångavstånd till populära sevärdheter som Gamla stan och Stora torget.

Hotellet erbjuder en bra standard med trevlig och hjälpsam personal. Det finns även en fin trädgård i anslutning till hotellet för den som varva ner efter ett par timmar i staden. Frukost och wi-fi infår i priset och hotellet har även en egen restaurang.

Från 469 SEKboka-hotell-mini